Dubravka Mijatović mnogima izgleda kao da se uopšte nije promenila već nekoliko decenija koliko traje njena karijera. Majka dve ćerke - Ive i Sare - ima i dalje devojačku liniju, a kaže da "poprilično jede".

Nije ni čudo što mnoge zanima - u čemu je njena tajna? Koja je njena čarobna dijeta?

dubravka mijatovic
Kurir / Aleksandar Jovanović Cile 

"Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete", kazala je jednom prilikom, a zasluge za lep izgled pripisuje i svojim specifičnim ritualima.

"Nemam društvene mreže, ne gledam TV i ne čitam novine. To mi ne prija, troši me na neki besmislen način, prazni me", kaže Dubravka. Njena želja je da svaki dan provede drugačije, u kontaktu sa sobom, ljudima koje voli i poslom koji radi.

U svakodnevne rituale uključeni su i saveti koje je pre mnogo godina dobila od majke.

dubravka mijatovic
ATA / Antonio Ahel 

"Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to", kaže glumica.

Često dobija komplimente da izgleda veoma prirodno, a ona objašnjava kako još nije podlegla trendovima, jer je za to rano. Međutim, ne isključuje estetske zahvate. "Štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala", zaključuje Dubravka. Pročitajte i tajnu mladolikosti Sofije Vergare.

BONUS VIDEO:

O Marinku Madžgalju MONDO/Uroš Arsić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.