Dajana Paunović, nekadašnja voditeljka i pevačica, iako ima samo 36 godina, priznala je da je tip osobe koja dugoročno razmišlja. Logično bi bilo očekivati da pravi nove poslovne planove ili da eventualno razmišlja o drugom braku, međutim, njene misli idu u potpuno drugom smeru.

"Nedavno sam počela da razmišljam o kupovini grobnog mesta i da se raspitujem koliko košta ", rekla je Dajana.

"Familiji sam saopštila da želim da budem sahranjena na Topčideru. Tamo sam odrasla, tamo je šuma, lepa je priroda. Onda sam shvatila da je velika gužva, a to mi stvara anksioznost ", ispričala je Dajana u emisiji Goce Tržan "Ako progovorim".

No, ona je nastavila dalje, pa je spomenula i razgovor sa sinom.

"Onda sam promenila odluku. Rekla sam sinu: Moramo da se uselimo u kuću koja ima veliko dvorište. Hoću da budem sama, to mi je vrlo važno".

Dajana Paunović je na kraju nazvala i bivšeg supuga Žiku Jakšića kako bi ga pitala koliko je on platio svoje grobno mesto. To je izazvalo salve smeha u studiju, kao i konstataciju Goce Tržan: "Vas dvoje ste isti. Pa, što ste se razvodili?"

Žika Jakšić je bivšu suprugu zbunjeno pitao: "Da li si ti normalna, o čemu razmišljaš u tim godinama?" Sve je okrenuo na šalu uz komentar: "Ja sam mislio da ćeš ti u Aleju!"

"Život je takav, nepredvidiv. Treba misliti o svemu. Ne želim nikome da ostavljam teret. Može sutra da me ne bude. Hoću da to bude rešeno", zaključila je Dajana.

Pogledajte i zašto se Žika Jakšić razveo od Dajane Paunović.

BONUS VIDEO:

Dajana Paunović bez trunke šminke Instagram

Tekst: HELLO! /Lepa&Srećna/K.L.