Biljana Jevtić u mladosti bila je san mnogim muškarcima. Ipak, osvojio ju je samo Aleksandar Aca Ilić. U emotivnu vezu su uplovili sredinom osamdesetih, a 1989. su se i venčali, godinu dana nakon veribe.

Svadbeno veselje za čak 500 zvanica održano je u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu. Zanimljivo je da su na svadbu došli mnogi obožavaoci poznatog para, pa u jednom momentu gosti nisu imali gde da sednu.

"Čim sam počela karijeru 1983. godine, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve oterao i preduhitrio", priznala je jednom prilikom Biljana Jevtić, koja već decenijama uživa u skladnom braku sa kolegom.

Biljina kuma je bila voditeljka Suzana Mančić, dok je Acin svedok na venčanju bio njegov drug iz Milanovca.

Biljana je priznala da je i u njihovom braku bilo iskušenja, ali da su ih uz mnogo ljubavi, razumevanja i poštovanja uspešno prebrodili.

Biljana Jevtić
Youtube / Printscreen / Grand Nostalgija Biljana Jevtić

"Donela sam odluku da ću biti verna. Normalno je da postoje iskušenja, ali nekad uključiš razum umesto srca i sabereš šta je prioritet, a šta je nešto trenutno... Kad posle toliko godina bude dosadno, uključite autopilot, osvežite malo emocije i idemo dalje", jasna je pevačica, dok je Aca jednom prilikom ispričao kako je uspeo da osvoji Bilju.

"Probao sam i dobio 'korpu', nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas.

Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača", rekao je Aca svojevremeno kome je konkurencija bio i Saša Popović.

"Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi.

To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njom. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu (smeh) - otkrio je jednom prilikom Saša Popović.

Pogledajte i kako je nastala čuvena Lukasova pesma.

BONUS VIDEO:

SAMO JE ZAPEVALA OVU PESMU! Biljana Jevtić nije mogla da sakrije emocije kada se ON pojavio u studiju kao iznenađenje! Kurir televizija

Tekst: Story/ Lepa&Srećna/ K.L.