Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka, a o svom suprugu je uvek govorila u superlativima.

Zbog braka s Tonijem Bijelićem, pevačica je napustila Srbiju, a s austrijskim biznismenom je živela život iz svojih snova.

Njih dvoje su dobili dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu, na koje je Dragana veoma ponosna. Međutim, dugo je patila što nije rodila i treće dete.

dragana mirkovic-min.jpg
Youtube / Grand 

"Sve sam dobila u životu osim trećeg deteta, nažalost", ispričala je Dragana jednom prilikom za Star. "Malo sam zakasnila sa tim i precenila sebe. Svi su mi govorili: „Jao, izgledaš mlađe, nemoguće da imaš te godine.“

I tako sam se ja malo zaboravila i onda kad sam htela sa četrdeset godina sebe da obradujem još jednom bebicom, moj biološki sat je bio takav da, nažalost, nisam mogla da dobijem treće dete. To je jedina moja neostvarena želja", izjavila je pevačica.

Sin Dragane Mirković voli skromne devojke
Instagram / marko.vnm 

Ona je priznala kako je zbog toga dugo patila, ali je utehu našla u radosti što će joj deca podariti unučiće jednog dana. "Treba još da prožive da bi kasnije mogli da budu kvalitetni za brak", kazala je Dragana tada. "Treba u mladosti da se provedeš, a kad se oženiš mlad, onda te taj nedostatak provoda dočeka kad ne treba, tako da im to ne preporučujem."

Pročitajte i upozorenje Dragane Mirković na prevaru na koju ne treba da nasedate i ne propustite galeriju njenih slika!

Instagram / Dragana Mirković, Nemanja Nikolić Pevačica se razvodi posle 24 godine braka.

BONUS VIDEO:

Izjava Dragane Mirković pred koncert u NS Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.