Kejt Bekinsejl prate tužne vesti od početka godine. Glumici je 10. januara preminuo očuh Roj Beterbsi, pored koga se nije odvajala u poslednjim danima njegovog života.

Za nju je to bio veliki gubitak, jer je bar malo uspevao da ispuni prazninu u duši koja je nastala kad je glumica izgubila oca kao petogodišnja devojčica.

Sada je i sama Kejt u bolnici gde je dežurala pored bolesnog očuha, a njene slike odaju da još pati i za ljubimcem koji je uginuo pred kraj prošle godine.

kejt bekinsejl 2-min.jpg
Instagram / katebeckinsale 

Kejt je odlazak svog voljenog mačora Klajva ožalila velikom tetovažom na levoj podlaktici, a i sad se oglasila pokazavši novu - nije sasvim jasno koga predstavlja ptica koju je istetovirao njen tatu majstor.

kejt bekinsejl 3-min.jpg
Instagram / katebeckinsale 

Glumica još uvek krije zašto je u bolnici, ali se na nekim slikama vidi da je priključena na infuziju. Čini se da je ophrvana tugom, jer je uz sliku pokojnog oca pre neki dan napisala sledeće:

"Dan kada si umro dođe ponovo tako iznenada, čak i kad ga očekujem. Ovo je prva godina u mom životu bez ikakve očinske figure već dugo vremena. Koliko mi nedostaješ... Koliko mi je poznat ovaj osećaj kao da padam u ambis. Koliko je poznato kad padaš, a nema nikog da te prihvati...

Nadam se da su vam se energije srele. Toliko sam zahvalna što sam imala vašu ljubav. Osećam je, kao neki eho", napisala je Kejt u svojoj tužnoj poruci.

 Pogledajte i koja slavna glumica je jedna od najboljih drugarica Kejt Beksinsejl.

BONUS VIDEO:

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Sve se desilo dok je bila na moru, dva dana na plaži bila, ostatak odmora provela po bolnicama! Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna