Sinoć je u Monte Karlu održan glamurozni “Bal ruža”, a svečanosti su tradicionalno prisustvovali i članovi monegaške kraljevske porodice.

U duhu teme bala, koja je ove godine bila disko 80-ih, princeza Šarlin (46) obukla je blještavi srebrno-rozi kombinezon. U rukama je tradicionalno nosila buketić ruža ukrašen malim disko kuglama, a stajling je zaokružila otvorenim sandalama sa visokom štiklom i elegantnim visećim minđušama.

princeza sarlin od monaka 001.jpg
Profimedia 

Ono što je izazvala posebnu pažnju jeste nova frizura princeze Šarlin. Naime, supruga princa Alberta, čuvena po plavoj kosi i piksi frizuri, sada je malo pustila kosu, a ravne šiške potpuno su osvežile njen izgled i učinile da izgleda nekoliko godina mlađe.

Savršen završni detalj bio je tamni manikir princeze i metalik torbica toliko mala da u nju jedva može nešto da stane.

Šarlin je na bal stigla u pratnji supruga Alberta (66) i njegove sestre Karoline od Hanovera (67), koja je nosila svetlucavu crnu toaletu do poda, i kao i Šarlin,l buketić ruža.

princeza sarlin 0859144419.jpg
Profimedia 

U njihovom društvu bio je i čuveni modni dizajner Kristijan Lubuten, koji je ispoštovao temu bala ponevši košulju u disko stilu i afro periku, koja je bila svojevrsni zaštitni znak “ludih” osamdesetih.

Pogledajte i šta su Megan i Hari poručili Kejt Midlton kad su saznali da princeza ima rak.

BONUS VIDEO

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Tekst: Lepa&srećna/B.S.