Samo dva dana nakon vesti da se razvode Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, obelodanjeno je i da se razvela još jedna naša glumica - Sofija Rajović. 

Dok Jelisaveta i Teo i dalje ćute, a javnost nagađa šta bi mogao biti uzrok bračnih razmirica, zvezda serije "Igra sudbine" je potvrdila da se razvela.

"Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... ", ispričala je Sofija za Pink

sofija rajovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Bilo je lepo dok je trajalo. Razdvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu", zaključila je glumica.  

Koincidencija dve vesti o razvodu je, verovatno, bila povod da ponovo ispliva stara slika Sofije i Tea. Kada je prvi put objavljena, šuškalo se kako su njih dvoje u vezi, a da je košarkaš odlučio da raskine upravo zbog nje. Navodno mu je smetalo što je tako narušena njegova privatnost. 

Slika Sofije Rajović i Miloša Teodosića
Instagram / jagodenamagli 

Sofija je, međutim, opovrgla da među nijma postoji išta više od drugarskog odnosa. "Nismo nikada bili zajedno. To je primer da svako može da plasira priču koju želi, a da se glavni akteri i ne pitaju za istinitost te informacije.

Mislim da je krajnje vreme da se na tu priču stavi tačka, ako ni zbog čega drugog, onda iz poštovanja prema Jelisaveti i njemu", kazala je glumica za Story. Pročitajte i sa kakvom bolešću se borila Sofija i kako je uspela da pobedi višak kilograma.

BONUS VIDEO:

Sofija Rajović promenila dve venčanice: Svadba se pretvorila u žurku do zore! Instagram/milena.krstic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.