Sofija Rajović, jedna od zvezdi serije "Igra sudbine" se razvela nakon samo dve godine braka. Glumica je veoma malo govorila u suprugu, jer se on ne bavi javnim poslom i nije želeo da bude izložen javnosti.

Sofija je bila uverena da je izabrala "pravog". "Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo", govorila je svojevremeno.

sofija rajovic 2.jpg
Damir Dervišagić 

"Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima", kazala je u jednom intervjuu.

Sofija Rajović promenila dve venčanice: Svadba se pretvorila u žurku do zore! Instagram/milena.krstic

Sada je potvrdila saznanja medija da je brak okončan. "Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću...

Bilo je lepo dok je trajalo. Razdvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu", izjavila je ona za Pink.

BONUS VIDEO:

Sofija Rajović na medenom mesecu iz snova Instagram

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.