Neda Ukraden kaže kako je često bilo slučajeva da se kopira njen stil, ali izdvaja slučaj kad joj je rumunska pevačica ukrala - kompletnu pesmu!

"Mnogo mojih pesama je prevedeno i snimljeno u Bugarskoj i Rumuniji, ali posebna situacija je nastala sa pevačicom koja se zove Ivana", kazala je Neda za emisiju "Exkluziv".

U pitanju je pesma "Nisam ti ja bilo ko", koju su u Rumuniji preveli uz naslov "Dijamant". "Svi su se oni bojali kako ću ja reagovati, jer mi je praktično pesma ukradena. Nije nikom platila ništa, samo su je presnimili. Čekali su šta će biti, da li će biti nekih varnica ili ružnih reči", seća se Neda.

neda ukraden novogodisnji program 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam pevala posle nje i ona se, u toj ogromnoj hali, obratila publici sledećim rečima - `čast mi je da najavim pevačicu zahvaljujući kojoj sam zaradila mnogo novaca`", priča Neda. "I ona je fino klekla na pod i poljubila mi ruku", završava naša pevačica ovu anegdotu.

Ponosna je i na činjenicu da mnogi porede numeru španske predstavnice na "Pesmi za Evroviziju" sa njenom pesmom "Bomba". "Melodijski to nije kopija, ali dosta liči po načinu prezentacije. Pesma je dobra, kao i neke druge koje će se takmičiti, pa će biti jaka konkurencija." Pročitajte i kako je Neda spasla vid svom zetu Peci , a pogledajte i Nedine slike u našoj galeriji.

LepaiSrecna, Instagram / neda.ukraden Pevačica proslavila 73. rođendan.

 BONUS VIDEO:

Neda Ukraden odrzala koncert na prepunom trgu u Temisvar Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna