Najveći svetski bogataši došli su na veselje azijskog milijardera Mukeša Ambanija koji ženi sina Ananta. Gazda Fejsbuka Mark Cukerberg, kao i Bil Gejts i Ivanka Tramp samo su najpoznatiji od stotinu VIP gostiju koji su pozvani na zabavu uoči svadbe.

Na društvenim mrežama su osvanule slike i video snimci nastali u Jamnagaru, rodnom gradu indijskog mogula gde se danima kuva i sprema večera za 50.000 duša.

Ceo svet je iznenađen što Cukerberga i Gejtsa vidi u odeći kakvu nikad do sad nisu nosili. Osnivač i direktor Fejsbuka je poznat po tome što obično nosi majicu i farmerke, a i Gejts se trudi da nikad odećom ne ostavi utisak o svom bogatstvu.

bil gejts na svadbi bogatasa-min.jpg
Instagram / thisisbillgates 

Međutim, Mark i njegova supruga Prisila Čan, baš kao i ostali gosti, maksimalno su se doterali za ovu priliku i ispoštovali dres kod koji im je dostavljen na čak 9 stranica! 

mark cukerberg i prisila can
Instagram / zuck 

Prvog dana im je priređen koktel, za koji je bila potrebna večernja garderoba, drugog dana su išli u posetu jednom azilu za životinje pa je trebalo da se obuku ležerno i obuju udobne cipele. Uveče je planiran festivalski tip događaja, a trećeg dana tradicionalna ceremonija za koju su morali da nose indijske kostime.

ĆERKA I UNUKA DONALDA TRAMPA NA SVADBI Instagram/ivankatrump

Ivanka Tramp, najstarija ćerka Donalda Trampa, nikad nije viđena ovako obučena. Ona je došla sa mužem i ćerkom, a devojčica je bila oduševljena prizorima, premda je naviknuta na bogatstvo od malih nogu. "Baš je kul", kazala je osmehnuta uživajući u atmosferi.

ĆERKA I UNUKA DONALDA TRAMPA NA SVADBI Instagram/ivankatrump

Ogromne sume novca su potrošene na ove dane zabave koji predstavljaju tek "pred-svadbeno veselje". Hranu je spremalo 100 kuvara, pripremilo se oko 500 jela, a avionima su stizali frizeri, šminkeri i stilisti da pomognu slavnim gostima.

ivanka tramp i unuka donalda trampa na svadbi bogatasa 5-min.jpg
Instagram / ivankatrump 

Gostima je pevala Rijana, a samo za njen honorar je izdvojeno više od 6 miliona dolara. Šta će tek biti u julu, kad se planira prava svadba? Zavirite u galeriju slika sa ovog prebogatog veselja i pogledajte kako izgleda svadbena torta visoka četiri metra.

Instagram / ivankatrump Najbogatiji čovek Azije ženi sina, a u gostima su bili ćerka i unuka Donalda Trampa, Mark Cukerberg, Bil Gejts i mnogi drugi bogataši.

 BONUS VIDEO:

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.