Paulina Poriškova (58) je pokazala kako izgledaju ožiljci posle nedavne operacije tokom koje su joj istovremeno zamenjena oba kuka.

Samo nedelju dana posle intervencije, nekada čuvena "supermanekenka" je pozirala pred ogledalom, a slika na kojoj je u raskopčanom bade-mantilu je izazvala brojne komentare.

Paulina je dugo odlagala operaciju, mada joj je nekoliko hirurga reklo da je situacija kritična i da su u zglobovima kukova doslovno ostale samo "kost na kosti".

paulina poriskova 3-min.jpg
Instagram / Paulina Porizkova 

Međutim, ona je brinula kako zbog intervencije tako i zbog ožiljaka koje je htela da izbegne po svaku cenu. Tražila je hirurga ortopeda koji ima iskustva sa tehnikom takozvanog "bikini reza". Tokom ovakvog zahvata, pravi se mali, dijagonalni rez koji se može sakriti ispod donjeg dela bikinija.

paulina poriskova 2-min.jpg
Instagram / Paulina Porizkova 

Da bi se postigao najbolji efekat, Paulina je dogovorila da finalne šavove uradi plastični hirurg. "Volim svoje ožiljke koje imam od ranije, ali ne želim da pravim nove", napisala je Paulina uz fotografiju, priznajući da se oseća krivom što je toliko sujetna.

"Tri dana su rane bile pokrivene gazom", priča manekenka, "a lekari su me upozorili da neće izgledati lepo. Sada znam da će uskoro ožiljci postati deo mene i da će me podsećati na stari bol i nove pobede", kaže Paulina. Pročitajte i kako je Paulina završila u siromaštvu posle razvoda. 

BONUS VIDEO:

"OVAJ ZAHVAT može biti rizičan! To je VELIKA operacija IZNUTRA, mala SPOLJA" kurir t

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.