Saša Popović je bio među prvima koji su razgovarali sa Đorđem Davidom nakon što je pevač doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji.

Đorđe neće moći da se vrati u Srbiju još nekoliko dana, zbog procedure utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se desila tragedija. 

"Čuli smo se odmah dok je bio na licu mesta, zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam", kazao je Popović za Kurir. Shvatio je da je situacija veoma ozbiljna. "Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naleteo na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže to što je žena preminula."

Ćerka Đorđa Davida
Printscreen/YouTube/ Mondo 

Tužilaštvo Severne Makedonije je saopštilo da je, prema prvim informacijama, prvo došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. U saopštenju se navodi da je sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

"Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula", navodi se u saopštenju tužilaštva.

sasa popovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Prema Sašinim rečima, na Đorđevom automobilu je pričinjena totalna šteta, a njemu su posekotine morali da ušivaju. Sve to bi prežalio da je žena živa, zaključak je Saše Popovića. "Đorđe ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naleteo iza krivine, već se taj sudar desio... " Pročitajte i kako je Đorđe reagovao kad mu je operisana ćerka.

BONUS VIDEO:

David Dragojević u žestokoj akciji sa devojkom na nastupu JK Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.