Verovatno biste bili uzbuđeni da vam se na venčanju pojavi jedna od najvećih holivudskih zvezda?Oskarovka Dženifer Lorens, koja se 2019. udala za Kuka Maronija, imala je takvu priliku. Ugostila je legendarnog Roberta de Nira, sa kojim je prethodno igrala u tri filma, ali ipak se nije osećala prijatno kada se pojavio na večeri uoči ceremonije.

Lorens je navela da tokom venčanja uopšte nije uživala: "Sve je veoma stresno. Uopšte se ne zabavljaš, već samo razmiljaš: Da li se gosti zabavljaju? Da li su gladni?"

Za Dženifer ovo nije bio dan iz bajke, kako mnoge devojke zamišljaju svoje venčanje. Stres je bio pojačan zbog prisustva jedne tako velike zvezde kao što je Robert de Niro, pa je pomislila da je bolje da nije tu.

"Pogledala sam okolo i videla Boba, koji nikoga ne poznaje i samo tumara okolo i odmah sam pomislila: Ne, ovo nije nešto što on želi da radi. Ne želim da bude ovde. Otišla sam do njega i šapnula mu da ide kući. On je bio veoma fin, ali ja sam ipak želela da ode. On je to i uradio i nekako sam se odmah osećala bolje."

Robert De Niro postao otac sedmi put
Profimedia Robert De Niro

Lorens je takođe dodala da ne može da zaboravi svoju nervozu tokom venčanja i zbog drugih stvari:

"Plašila sam se da je gostima hladno. Moji prijatelji su uporno ponavljali: "Nikome nije hladno! Nikome nije hladno, sve je u redu!..." Samo je moja mama rekla: Gosti se smrzavaju, tvoja baka je umalo umrla od hladnoće". Ovaj osećaj nervoze je samo dodatno podstaknut dolaskom velikog glumca, koji je za Dženifer, jednim delom, bio iznenađenje: "Pozvala sam ga na večeru povodom venčanja, ali zapravo, nisam očekivala da će doći", rekla je glumica otvoreno.

De Niro je uvek imao pozitivno mišljenje o svojoj koleginici. "Dopada mi se Dženifer. Ona je divna. Podseća me na moju ćerku. Ona je sjajna glumica" izjavio je 2016. godine. Uprkos izbacivanju sa večere, njihov odnos se nije promenio.

BONUS VIDEO:

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.