Miloš Biković doživljava sve lepše od lepšeg - samo što mu se rodio sin Vasilije, a on već ima fantastičan novi projekat u najavi.

Dobio je ulogu u američkoj seriji "Beli lotus" koja ima fantastičnu gledanost, a osvojila je deset nagrada Emi samo u prvoj sezoni. Tada je snimana na Havajima, u sledećoj godini je bila smeštena na Siciliji, a za 2025. godiinu je najavljeno snimanje na Tajlandu.

Upravo tu će i MilošBiković dobiti priliku da pokaže svoje glumačko umeće i raduje se, jer je filmska umetnost - kako kaže - ista i u Beogradu i u Moskvi i u Holivudu.

milos bikovic klim sipenko-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, pitanje je da li će mu se na egzotičnoj destinaciji pridružiti i verenica Ivana i sin Vasilije. To će, kako on kaže, zavisiti od baš mnogo faktora.

"Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće", kazao je Miloš za Blic. "Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara."

milos bikovic i ivana malic.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Miloš kaže da su Ivana i beba jedva čekali da dođu kući, a i da je on spreman da se adaptira na sve što dolazak bebe donosi.

"Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. A na koga Vasilije liči... Pogađajte! (smeh)" Pročitajte i koje projekte Miloš uporno odbija u Rusiji. 

BONUS VIDEO: 

Jelena Karleuša o Milošu Bikoviću Ana Denda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.