Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić čekaju prvo dete, a supruga voditelja je objavila interesantnu poruku na Instragramu o kojoj svi pričaju.

U pitanju je pesma, ali obožavaoci su sigurni da je Mina ovim stihovima jasno najavila kog je pola beba. Neki kažu da je stavila do znanja i o kom imenu razmišljaju...

"Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene", citira Mina pesmu.

mina naumovic 3.jpg
Instagram / callmenaumi 

"Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku", piše dalje.

"Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona", završavaju se stihovi. 

mina naumovic pesma  o cerki-min.jpg
Instagram / callmenaumi 

Ognjen Amidžić ima sina Matiju iz drugog braka, dok sa prvom suprugom nije imao dece. Jednom prilikom je stavio do znanja da bi se radova da dobije ćerku.

ognjen amidzic i mina naumovic.jpg
Instagram / ognjenamidzic 

"Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve", kazao je Ognjen u Instagram storiju. Pročitajte više o njegovoj prvoj ženi Milici

BONUS VIDEO:

OGNJEN AMIDŽIĆ I RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALI TAKMIČARE! Specijalni gosti o odnosu sa Draganom Mirković: Ona je pionir u mnoštvu toga Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.