Ognjen Amidžić ume da se tako ludo zaljubi da putuje do Njujorka samo da bi sa ženom koju voli proveo jedno popodne.

Voditelj je baš to učinio radi Danijele Dimitrovske od koje ni 7.000 kilometara nije moglo da ga rastavi. Manekenka je tada radila u Americi, on u Beogradu.

Ljubav je ipak pobedila sve i njih dvoje su proveli 10 godina u harmoničnoj vezi. Kruna je bio sin Matija, a Danijela je za uzor uzimala svoje roditelje. "Oni su preko 30 godina zajedno", ispričala je svojevremeno za Blic. I kod nje i Ognjena je bilo, kako kaže uspona i padova, a dala je sve od sebe da nešto funkcioniše. Sin joj je bio i dodatna motivacija. Ipak, razveli su se, doduše - "kao prijatelji".

Prva žena Ognjena Amidžića
ATA / Antonio Ahel 

Sa prvom ženom Ognjen nije imao dece.Milicu Marković je upoznao na televiziji Pink gde je radila kao novinar informativne redakcije. Ognjen je tada uveliko nastupao sa muzičkom grupom "Flamingosi" i išao na turneje, a Milica ga je dočekivala u Beogradu sa svečano postavljenim stolom za večeru. "Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi", objašnjavao je tada Ognjen.

ognjen amidzic milica markovic.jpg
Damir Dervišagić 

Po njegovim rečima, bio je pronašao pravu osobu, a kako su bili u vezi tri i po godine, smatrao je da je venčanje prava odluka. Kaže da je Milicu prvo "uvijenim rečima" prosio najmanje sto puta, ali je ona bila ta koja je povukla odlučujući potez. Sama je odabrala prsten, kupila ga, a onda poslala Ognjenu poštom da bi mogao da je "zvanično" veri.

Brak im je trajao četiri godine. Milica je prestala da se bavi novinarstvom i prešla u sektor poslova s javnošću. O trećoj izabranici, Mini Naumović, s kojom planira venčanje,Ognjen zasad ne govori mnogo. Osetio je potrebu samo da naglasi kako je ona "100 odsto prirodna". Pogledajte više slika Milice, Danijele i Mine u galeriji!

Kurir / Zorana Jevtić, ATA / Antonio Ahel Milica Marković, Danijela Dimitrovska i Mina Naumović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VENČANJE JE ZAKAZANO!" Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL  Kurir televizija