Svadba princa Abdula Matina, sina prebogatog sultana Bruneja počela je u nedelju, 7. januara i trajaće 10 dana. Zvanično venčanje se odigralo juče, a mlada Aniša je izgledala spektakularno.

Za crnokosu lepoticu kažu da je poreklom sa Balkana, a jedno od imena koje se pominje u javnosti je Aniša Isa Kalebić. Ona je unuka sultanovog specijalnog savetnika, za kojeg kažu da vuče korene iz Hrvatske.

Aniša je preduzetnica i bavi se proizvodnjom svilene odeće, a iz dana u dan je na svadbi menjala fantastične kreacije.

Za ceremoniju venčanja je nosila crvenu odoru izvezenu zlatom, a na glavi veoma visoku zlatnu krunu. Zgodni princ Abdul je, takođe, bio u crvenom. On je četvrti sultanov sin i šesti u redu za nasledstvo prestola, "teškog" skoro 28 milijardi dolara.

Porodica živi u palati sa 1.700 soba, a ne zna se broja luksuznim automobilima poput "rols rojsa" i "ferarija". Princa Abdula hvale kako je, uprkos ovom ogromnom bogatstvu, sa obe noge na zemlji i izuzetno šarmantan.

svadba sina najbogatijeg sultana bruneja 0835954359-min.jpg
Profimedia 

"Ja sam jednostavan i umem da budem zabavan", kaže ovaj tridesetdvogodišnjak koji ume da pilotira helikopterom i ima čin kapetana.

Njegova Aniša (29) mu je osvojila srce time što je "svoja" i "realna". Uz to je i izuzetna lepotica, zar ne?

Pročitajte i koja svadba kod nas je bila jedna od najskupljih

BONUS VIDEO:

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.