U životu Miloša Timotijevića (48) je 2023. godina upisana zlatnim slovima - rođen je njegov sin prvenac Jakov, a supruga Tijana se namučila na porođaju. 

"Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati.

Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam", ispričao je glumac u intervjuu za 24sedam. "Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio."

milos timotijevic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Miloš i njegova supruga Tijana žive, kako kaže, u dve različite zemlje. Ona je živela i pre svadbe u Portugalu, mlađa je od Miloša 15 godina, a odlučili su da se venčaju posle nešto više od mesec dana poznanstva i veze.  Svadba je bila iznenađenje za sve, a Miloš je samo objavio sliku sa burmom na ruci uz opis "Zauzet". 

"Imao sam sreću da pronađem divnu suprugu, njena uloga je sada dominantna i ona trenutno nosi 90% roditeljstva. Ja sam tu isključivo i samo potrčko, za sada. Preuzmem minimalni deo nečega, da bi ona mogla da se odmori, ali ona je apsolutno Majka Hrabrost. Kako zbog teškog porođaja, tako i sada", kaže Miloš. 

Ko je nova supruga Miloša Timotijevića
Instagram/Milos Timotijevic 

Prvih mesec dana nije ni bio uz sina i ženu, jer su bili u Lisabonu i kaže da mu je tada mali silno nedostajao. "Sada se ispostavlja da kad odem da obavim neku dnevnu stvar koja traje dva-tri sata, da je isto takvo nedostajanje i jedva čekam da se vratim, da komuniciramo, da se igramo, da provodimo vreme zajedno. Jer on, kad vam se osmehne, kad dobijete osmeh na tom licu kad nešto uradite, kakvu god glupost da napravite, to je kao da ste osvojili Oskara", otkriva Timotijević. 

Rođenje deteta ga je, kako kaže, potpuno ispunilo. "Tek kad sam dobio dete shvatio sam koliku sam prazninu u sebi nosio i koliko sam tek sada postao kompletna ličnost", zaključuje Miloš. Pročitajte kako je glumac snimio delikatne scene sa pevačicom Milicom Pavlović. 

Tekst: Lepa&Srećna / J. G. / 24sedam