Aleksandra Prijović je koncertima u beogradskoj Areni, Zagrebu, Nišu, Sarajevu i Zenici pokazala da je trenutno najuspešnija pevačica u regionu. Procenjuje se da je samo u Zagrebu zaradila oko 2,5 miliona evra, a njeni hitovi su među najslušanijima na mnogim društvenim mrežama i platformama.

Svaki nastup je popularna Prija otvarala pesmom "Od istoka do zapada", a zanimljivo je da ova pesma prvobitno nije bila namenjena njoj.

Biljana Sečivanović je otkrila tajnu koju niko do sada nije znao. Ona je zamolila autora Stevu Simeunovića da uradi jedan narodnjak za nju ili je pozove ako ima nešto spremno. Kad ju je muzičar pozvao, bila je sprečena da ode i čuje demo verziju.

Biljana Sečivanović
Instagram / biljanasecivanovic 

"Čovek me pozvao, ali je nažalost to bio period kada je moj otac bio jako bolestan i tada je baš bilo prelomno. Morala sam da idem za Mrčajevce, a tog dana sam već dogovorila da ću doći kod Steve da čujem pesmu. Da bi se na kraju ispostavilo da je druga koleginica čula, snimila i to je lansiralo u nebo. To je pesma Od istoka do zapada ako smem da kažem", ispričala je Biljana za Grand.

Ispostavilo se da je baš ta pesma kasnije postala hit Aleksandre Prijović, jedan od brojnih u kojima je uživala publika na njenim koncertima. Pesme i emocija, to je ono što je publika naglašavala kao glavno, a pročitajte i šta je Boba Živojinović rekao - zašto je plakala na svim koncertima. U galeriji vas čekaju njene slike. 

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

 BONUS VIDEO:

Emotivni govor Aleksandre Prijović Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.