Iva Štrljić je doživela tešku povredu na snimanju, glumica je potvrdila ovu vest za medije.

"Iva je bila na snimanju nove serije, a iako scene nisu bile mnogo zahtevne, ona se saplela, pala i dogodila se ta nezgoda. Svi sa seta su pritrčali, a Iva je bolno jaukala, odmah je bilo jasno da nije dobro", kazao je izvor blizak glumici za Informer.

Ukazana joj je pomoć, prevezena je u Urgentni gde su joj lekari snimili ruke i ispostavilo se da je došlo do preloma. Ona je u gipsu i sad joj sledi mirovanje", navedeno je. 

Iva je za Telegraf kratko potvrdila užasnu vest. "Da, istina je, slomila sam obe ruke", napisala je kratko očajna glumica. Podsetimo, ona je veoma fizički aktivna, redovno trenira i sigurno je da će joj ovo prinudno mirovanje teško pasti.

"Takav splet okolnosti u nasom poslu može da se desi. Štikla mi se zaplela u tepih, nisam mogla da je izvučem i ceo tepih je je krenuo za mnom", objasnila je Iva. Podigla je refleksno obe ruke da bi zaštitila glavu i tako slomila obe ruke.

"Sad sam u bolnici, čekam odluku kad će se održati operacija, ali ja svakako ne odustajem od snimanja", kazala je glumica i rekla da će nastaviti da snima čak i sa rukama u gipsu. 

Pročitajte i kako se ista povreda desila voditeljki Kristini Radenković.

Iva Štrljić boluje od hipotireoze
Instagram / ivastrljicofficial 

BONUS VIDEO:

MAMA I TATA MI NIŠTA NISU SREĐIVALI, ŠTO SE NE MOŽE REĆI ZA SVAKOGA! Iva Štrljić otvoreno o kolegama koji su deca poznatih glumaca Kurir televizi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G. Telegraf