Milan Radulović Laća je odlučio da prekine ćutnju posle smrti majkeMarine Tucaković. On će posvetiti Marini feljton koji će simbolično nazvati "Klinika" i u kojem će se baviti događanjima otkako se ona razbolela.

"Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i o tome kakav je ona bila mađioničar", izjavio je Laća za Alo TV. Naslov je povezan i sa poslednjim albumom Ane Nikolić na kojem je Marina radila.

"Svi smo mi bili mamini projekti - otac, Ana, ja, brat. Na klinici je mama saznala za bolest, tamo je i umrla. Sa klinike za odvikavanje je prvo izašla Ana, pa sam izašao ja, a svima nama je mama bila zadovoljna", kaže Radulović.

sin Marine Tucaković
ATA / Antonio Ahel 

Prema njegovim rečima, izlečen je od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života. "Estrada je ostala bez Marine, ali ja sam ostao bez majke.

Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem", kaže Laća.

Podsetimo, Marina je sahranjena 29. septembra 2021. godine, a u galeriji su slike sa sahrane.

MONDO / Stefan Stojanović U najbližem krugu porodice i poštovalaca, sahranjena je Marina Tucaković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna