Kejti Piper ne propušta važne britanske šoubiznis događaje, pa se tako pojavila i na dodeli nagrada za modu koje nose popularni naziv "modni Oskar".

Danas TV zvezda, a nekad manekenka bila je žrtva užasnog nasilja.  Preživela je teške povrede i oslepela na jedno oko kad ju je, po narudžbini bivšeg momka Danijela Linča, napao jedan plaćeni nasilnik.

On joj je bacio sumpornu kiselinu u lice, pa je zadobila opasne opekotine - ne samo po glavi, već i na grudima, vratu, rukama i šakama. Teškom povređivanju napaćene Kejti prethodilo je i brutalno silovanje

kejti pajper 0826848425-min.jpg
Profimedia 

Sada je Kejti posvećena borbi za društvenu akciju kojom bi se u budućnosti takvi napadi sprečili. Ona je preživela na stotine operacija, danima bila i u indukovanoj komi. Fizički se oporavljala, mada su ostali teški ožiljci i izgubila je delimično vid, ali su rane na duši ostale mnogo duže.

kejti pajper 0826839025-min.jpg
Profimedia 

Danas se trudi da svako njeno pojavljivanje u javnosti bude i u funkciji njene važne misije, pročitajte detaljnije o njoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: 

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme Instagram/alessandraambrosio

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna