Kraljica Leticija je na meti napada Hajmea del Burga (53) koji je svojevremeno bio oženjen njenom sestrom Telmom, a sad se obrušio na špansku kraljevsku porodicu.

Njegov iskaz je objavljen u knjizi "Leticija i ja" koju potpisuje novinar Hajme Panjafiel, a Del Burgo tvrdi da je i on sam hteo da zaprosi lepu Leticiju. "Preduhitrila me je, rekavši da se zabavlja sa budućim kraljem, a kad je objavila veridbu 2003. godine, zvala me je i da joj budem kum", tvrdi Del Burgo, a prenosi Dejli Mejl.

Kao "krunski dokaz" svojim tvrdnjama, on je objavio i snimak koji mu je navodno poslala Leticija. Reč je o selfiju na kojem se lepa Španjolka vidi ogrnuta crnim šalom.

Propratna poruka je, navodno, glasila: "Ljubavi. Nosim tvoj šal. To je kao da te osećam pored sebe. On brine o meni. On me štiti. Brojim sate do trenutka kad ćemo se ponovo videti. Idi odavde. Tvoja".

leticija-min.jpg
Twitter (X) 

Nakon što je Del Burgo objavio ovu fotografiju, mnogi korisnici Tvitera (sada mreže X) su se pobunili kako nema nikakvog dokaza da je Leticija uopšte poslala ovu sliku pa i poruku baš njemu. On je odmah obrisao čitav Tviter nalog.

Haime del Burgo se kasnije oženio Leticijinom sestrom Telmom i bio u braku s njom od 2012. do 2014. godine. Prema navodima Dejli Mejla, španska kraljevska kuća je odbila da da bilo kakav komentar na ove glasine. Pročitajte čime se Leticija bavila pre udaje za španskog kralja Felipea, a u galeriji pogledajte njene fotografije.

Profimedia Stil španske vladarke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

BONUS VIDEO:

Spanska kraljica Leticija Instagram/europe.monarchies_

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.