Koncerti Aleksandre Prijovićsu bili prilika da se na jednom mestu okupe brojni članovi porodice i prijatelji mlade pevačice i njenog muža Filipa Živojinovića. Mama Borka nije propuštala nijedan nastup svoje mezimice, a bio je tu i njen bivši suprug, sa novom partnerkom. 

Sa Filipove strane, mama Zorica Nakić je bila tu da podrži snajku. Posle razvoda od Bobe Živojinovića, ona je ostala u bliskom kontaktu sa sinom i ostvarila lep odnos i sa Bobinom novom ženom Lepom Brenom. 

Filip je ostao da živi sa njima, a Brena njega ne odvaja od svoje dece. Sinovi koje je dobila sa Bobom - Stefan i Viktor  su vrlo bliski sa polubratom.

Za Zoricu kažu da je bila jedna od najlepših žena u Beogradu svog vremena, a posle razvoda od Bobe, našla je sreću sa hrvatskim košarkašem Ivom Nakićem.

Ivo je bio, takođe, izuzetno uspešan u sportu - sa Cibonom 1985. godine osvojio Kup evropskih prvaka, a onda prelazi u beogradski Partizan u kojem ostavlja veoma dubok trag. Upravo je njegova generacija napravila najveći uspeh crno-belih u istoriji i i pokorila Europu 1992. godine.

Sa Ivom je Zorica dobila dvoje dece - sina Maria i ćerku Ivu. Filip je sa svima u odličnim odnosima, a očuh i on se veoma lepo slažu. 

"Moj omiljeni košarkaš svih vremena", napisao je uz sliku sa Ivom Filip. "Najbolji očuh na svetu i prijatelj za sva vremena, jedan i jedini Ivo Nakić." Pročitajte koje škole su završili Filip i Aleksandra i pogledajte galeriju njihovih slika.

ATA / Antonio Ahel U srećnom braku od 2018. godine.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Koncert Aleksandre Prijović u Nišu Kurir