Jelena Karleuša je više puta govorila o estetskim intervencijama koje je obavila na sebi, ali najčešće naglašava kako je korigovala samo usne i grudi. Pritom je, kaže, u usne stavljala samo materijale koji moraju stalno da se dodaju, a ne trajne filere.

Tek sad joj je, kako tvrdi, vreme za botoks koji ranije nije koristila, a protivi se njegovoj upotrebi u tretmanu lica mladih žena. O tome je objavila i poruku na Instagramu.

"Smatram da zakonom treba zabraniti ubrizgavanje Botoksa ženama u lice pre 35. godine. Užasnuta sam slikama i snimcima na društvenim mrežama gde se mladim devojkama od 20-ak godina ubrizgava Botulinumski toksin u mlado lice, tačnije mišiće lica", kaže Jelena koju mnogi podsećaju na to kako je izgledala pre estetskih korekcija.

jelena karleusa 4.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ajde što su one budale, ali doktori moraju da imaju jasan stav i da novac ne prevlada etiku i zdrav razum", nastavlja Jelena. "Otrov u mlado lice koje nema bore?! Brisanje mimike na licu? Zbog čega?! Ako počnu sa 20, kako će to lice, višegodišnje umrtvljeno otrovom izgledati sa 40?!? Je l ste vi poludeli svi? Negujte se - počela je Jelena i dodala:

"Ne pržite se u solarijumu, ne žderite masnu hranu, jedinte puno voća i povrća, ne pušite, zaboravite na 10 kafa dnevno, skidajte šminku i hranite svoju kožu stalnim hidriranjem! Konzumirajte puno vode! Spavajte! Koristite dobre kvalitetne kreme! Uzimajte vitaminske suplemente! Kakav bre botoks?

jelena karleusa 5-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ona je udarila i na mnoge javne ličnosti iz Srbije koje usluge estetskih lekara koriste kao frizerske usluge.

"Je l vi vidite kako izgledaju naše ženske javne ličnosti pre 30.?! Kao zombiji! Sa užasnim kvrgavim usnama od jeftinog silikonskog materijala, natekle od botoksa, sa loše operisanim nosevima koji im sputavaju normalno disanje, sa "smrznutim" licima od raznih filera i botoksa. Mlade žene to ne smeju da rade! Ali još bitnije - doktori to ne smeju da im rade! U mlado lice se otrovčina ne ubrizgava!", završila je. Pročitajte i ko je bila dama nestvarne lepote u porodici Jelene Karleuše, a u galeriji pogledajte više slika JK.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Izlazak Jelene Karleuše MONDO