Željka Cvjetan je očaravala lepotom i talentom kako publiku bivše Jugoslavije, tako i muški svet koji je uzdisao pred prodornim pogledom blistavih očiju tada perspektivne mlade glumice.

Potresna serija "Sivi dom" obeležila je njenu karijeru, jer su svi bili dirnuti ljubavnom pričom njenog lika - Savke i legendarnog Matića kojeg je igrao Dubravko Jovanović.

Ostvarila je, pre toga, i ulogu u seriji "Zaboravljeni", a kad su svi očekivali da će nastaviti uspon, otišla je u Ameriku.

Tamo je počela sve od početka - upisala Akademiju, pa radila kao kelnerica dok nisu stigle prve uloge. Ipak, Željki je najdraža uloga majke koju je ostvarila rodivši ćerku Ninu i sina Marka.

U braku je sa Boriskom Gortinskim već duže od dvadeset godina, a profesionalni angažman je sad pronašla u postprodukciji. Pročitajte i gde je danas njena koleginica iz "Sivog doma" Adrijana Videnović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA! Prvih pet epizoda serije "Prsten sudbine" gledaoce ostavilo bez daha 1 Kurir