Nikolina Pišek je, po mišljenju mnogih, jedna od najzgodnijih voditeljki na našim prostorima. Kaže da svoj izgled u velikoj meri duguje tome što posvećuje pažnju kolagenu - kako onom kojeg uzima oralno, tako i podsticanju razvoja kolagena u koži.

"Nikada nisam radila fejslifting, a nisam ni punila usne hijaluronom", kaže voditeljka, ali priznaje da se podvrgla liftingu laserom i da je bila veoma zadovoljna.

"4D lifting laser je odličan za bustovanje kolagena i poboljšanje teksture kože", kaže Nikolina na pitanje svojih obožavalaca, a ne krije da će probati i frakcijski laser i PRP tretman (tretman krvnom plazmom).

Naročitu pažnju privlači i njena vitka figura, a voditeljka kaže da nikad ne staje na vagu za merenje.

"Ovo su moje kontrolne farmerke iz srednje škole. Dokle god stajem u njih, sve je u redu. Ne merim se", kaže Nikolina.

"Hranim se malo nepravilno", kaže voditeljka. Ona ne doručkuje, ne jede meso, ali uzima kolagen i jede puno povrća. "Pomaže mi povremeni post - jedem 6 do 8 sati u danu, ostalo postim. Pijem puno tečnosti da se pokrene limfa."

Nikolina redovno vežba, mada kaže da je u poslednjih dve godine malo popustila zbog niza događaja. Smrt muža je bila veliki šok, pročitajte kako je podnela borbu za njegovo nasleđe. U galeriji vas čeka i više njenih slika.

Instagram / nikolina_pisek Slabost ka modi i luksuznim tašnama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna