Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, dospeo je u žižu interesovanja javnosti kad je objavio na svom Instagramu kako se bori sa bivšom ženom oko imovine.

Njegova sadašnja žena Nives Ivanišević tad je podržala supruga, smatrajući da će pravda naći pravi put.

Podsetimo, prvoj ženi Tatjani Dragović su, posle razvoda, ostala dva stana milionske vrednosti u Zagrebu, ali su potezi bivše žene naterali Gorana da pokrene tužbu.

goran ivanisevic tatjana dragovic.jpg
Youtube / US Open Tennis Championships, Youtube / Cover 

Kako su preneli mediji, jedan stan je prodala, drugi prepisala na ćerku i zadužila se na račun ove nekretnine. Goran je kupio sebi treći stan i njega prepisao na ženu Nives, ali sada je rešen da i prethodno stečenu imovinu zaštiti.

Nives je sada objavila i dirljiv post sećajući se najvažnije osobe koja je u njoj usadila osećaj za pravdu - njena majka.

Nives žena Gorana Ivaniševića o smrti majke
Instagram / nivessimpson 

"Ima jedna žena koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvek tražila ono dobro u ljudima čak i kad niko drugi to nije mogao videti u njima", napisala je Nives kad je ostala bez mame.

"Borila se stalno za pravdu i za malog čoveka, nije mogla da podnese tuđu patnju i bol. Radije bi to preuzela na sebe.

majka nives ivanisevic-min.jpg
Instagram / nivessimpson 

A kao mama... puuuuna kuća smeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmerena na centar sveta (mene i brata).
Ona mama za koju možeš reći: - e da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lepih uspomena, da živim tri života i dalje bih mogla da se sećam lepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to volela i tražila od mene i ako me je nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.

nives ivanisevic sa bratom i majkom.jpg
Instagram / nivessimpson 

Sreću je uvek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života", napisala je Nives povodom godišnjice smrti svoje majke.

Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi menjala ni sa kim Ti si sve. Kraljica, majka, žena, uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice!", napisala je ona tada a sada i podelila staru porodičnu fotografiju sa bratom i majkom. "Svaki dan fališ", napisala je i dodala sliku dve sveće i anđelčića.

svece nives ivanisevic.jpg
Instagram / nivessimpson 

Pročitajte i kako je naša poznata glumica doživela smrt majke - "možda je lakše kad si mali", kaže ona...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novak Djoković izjava Novak Djokovic PR tim