Robert De Niro se brani na sudu od optužbi bivše asistenkinje Grejem Čejs Robinson koja ga tereti za diskriminaciju na osnovu pola i traži odštetu od 12 miliona dolara.

De Niro tvrdi da je sve "besmislica", a u sudnici je izgubio živce i povikao na nju: "Sram te bilo, Čejs".

Gospođica Robinson je počela da radi 2008. godine kao lična asistentkinja slavnog glumca. U međuvremenu je napredovala do direktora produkcije i finansija u De Nirovoj kompaniji u Njujorku. Dala je otkaz 2019. godine i pritom tražila dvogodišnju otpremninu u visini plate, što iznosi 300.000 dolara godišnje.

Čejs je tražila i da joj se tokom ovog perioda pokriju svi medicinski troškovi, kao i da se susretne lično sa De Nirom i od njega dobije pismo preporuke. Oskarovac nije odgovorio na ove zahteve.

Naprotiv, njegov advokatski tim je tužio Robinsovu zbog pronevere. "Avio vaučeri u vrednosti od 450.000 dolara završili su na njenom privatnom računu", navodi se u tužbi. De Niro je odbio da potpiše pismo preporuke koje je Čejs sama napisala.

Nije bio zadovoljan njenim radom, činjenicom da je sate i sate provodila gledajući serije, a kreditnu karticu kompanije koristila u privatne svrhe trošeći velike sume na lične potrebe.

grejem cejs robinson 0818222298-min.jpg
Profimedia 

Čejs je uzvratila kontratužbom. Ona glumca tereti za mizoginiju i brojne zahteve koji nisu odgovarali njenom novom radnom mestu.

"Tražio je da mu bude kao supruga u kancelariji - da mu pere veš, naručuje koktele i obavlja slične poslove, a upućivao joj neprilične komentare aludirajući na to što je žensko", navodi se u njenoj tužbi. "Tražio je čak i da ga počeše po leđima."

"Dvaput sam tražio! Eto, uhvatili ste me", eksplodirao je glumac u sudnici. "Ali to nikad nije bilo iz nekog odsustva poštovanja", navodi 80-godišnjak. "Sram te bilo, Čejs Robinson", dobacio je bivšoj pomoćnici.

Ona tvrdi da je De Niro znao da mu sprema tužbu, dok on odbacuje ove optužbe. "Samo hoću da mi vrati što je moje", besan je glumac. On je nedavno i postao otac, pročitajte kako se upoznao sa svojom aktuelnom partnerkom Tifani Čen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SUD ĆE VEŠTAČITI DA LI JE I.S. IZMISLIO CEO DOGAĐAJ" Stručnjaci otkrili: Koliko će Skaj aplikacija biti dostojna kao dokaz? Kurir televizija