U Srbiji žene uzdišu za Radivojem Rašom Bukvićem, a sumnjamo da su i dame u Francuskoj, gde je naš glumac živeo do skoro, ravnodušne prema njemu.

On je podelio svoj život između Beograda i Pariza, ali kaže da granicu i ne oseća i da uživa u spoju dve kulture.

U srpsku prestonicu se preselio da bi bio bliže sinu, rođenom u braku s Marijom Bergam.Sa glumicom je, kaže, ostao u dobrim odnosima pa se trude da budu dobri roditelji kad im već ljubavna priča nije više išla tako dobro.

marija-bergam-ras-a-bukvic-stefan-stojanovic-01.jpg
MONDO / Stefan Stojanović 

Nedavno su ga slikali na premijeri filma "Čuvar formule" sa jednom lepom plavušom, a Raša ne krije da je kandidat za novu ženidbu.

O ljubavi ima zanimljivu teoriju. "Postoje tri moguće priče između muškarca i žene", kaže Raša. "Prva je se*sualna priča, u njoj su likovi uzbuđeni, mnogo se vole, grle, ne mogu da žive jedan bez drugoga", objašnjava glumac.

rasa bukvic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Druga priča je životna priča", nastavlja. "U životnoj priči, likovi su pouzdani. Oni su lojalni, imaju poštovanje. Oni su prijatelji i gledaju ovog drugog kao stub na koji će se nasloniti, sutra, nedajbože, ako dožive neki invaliditet, ne dao bog. To je životna priča.

rasa bukvic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

A znate šta je ljubavna priča?", pita glumac. "Kad se ove dve spoje!" Pročitajte i gde budući "kandidat" za ženidbu gradi kuću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Čuvari formule premijera i Sarajevu Kurir