Slikovito naselje koje se hvali jednom od najlepših plaža na ovom delu Dunava biće novi dom za Rašu Bukvića. Srpski glumac, koji je napravio karijeru u Francuskoj, odlučio je da se skući i u Srbiji.

Raša već nekoliko godina živi kao podstanar u Beogradu, a sad je rešio da kupi plac van grada. Odabrao je imanje u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, piše Kurir.

Glumac planira, prema ovim navodima, da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima. On se vratio iz Pariza zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam, a sada je ponovo slobodan i odlučio je da mu baza bude van Beograda. Želja mu je da svom nasledniku, porodici i sebi obezbedi život u zdravom okruženju.

Podsetimo, iz rodnog Sombora, Raša je došao u Beograd na studije, a odatle stigao do Pariza i Los Anđelesa. Tamo je snimio brojne filmove rame uz rame sa svetskim zvezdama. Prelomni trenutak u kojem je odlučio da se vrati u zemlju desio se 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa".

mariija bergam rasa bukvic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište", kazao je jednom prilikom. "Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio."

Raša je dugo bio podstanar i u Parizu. Kako je jednom prilikom otkrio u emisiji Tanje Peternek, za stan od 11 kvadrata na periferiji plaćao je 500 evra. Sada i tamo ima stan i to s pogledom na Ajfelov toranj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna