"Deca su još mala, imaju četiri i šest godina i ne mogu da shvate da im je majka bolesna. Ja se nadam da će Marija za neke dve godine biti mobilnija i u stanju da više provede vremena sa njima, tako da će im to nadomestiti."

Ovako porodičnu situaciju opisuje Marko Bulat, čija supruga Marija je teško bolesna. Ona pati od skolioze i kifoze a, kako kaže pevač, telo joj stari brže nego što zapravo ima godina.

"Ima dijastazu, ali i hroničnu anemiju. Pojavile su se i frakture na tri pršljena, a diskus hernija ima 16", priča Bulat. Dok supruga trpi nesnosne bolove, on se trudi da uradi sve oko dece.

Marko Bulat u bolnici
ATA / Antonio Ahel 

"Svako jutro ustajem u 7 sati, spremam Doroteu za školu, nakon toga ustaje Sava, pa njega spremam i vozim u vrtić. Nakon što se vratim kući, malo se odmorim, jer ne mogu da izdržim pošto noću malo spavam", opisuje Marko svoj dan.

Kada se probudi posle dnevnog spavanja, što je obično oko 13 sati, počinje da sprema ručak. "Posle toga idem po decu u školu i vrtić", priča pevač.

marija bulat.jpg
Instagram / marija_bulat 

"Deca nisu svesna s kakvim problemom se suočava njihova majka", objašnjava. "Kad se našminka, niko ne bi rekao da je toliko bolesna. Ali ona ne može ni osnovne pokrete da uradi, ograničeni su joj pokreti. Kada bi se savila da podigne dete, pitanje je da li bi joj ispao neki pršljen", zabrinut je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VIŠE JE ZLIH LJUDI, OSVRNITE SE OKO SEBE" Marko Bulat emotivno o supruzi: Posećivala je dnevne bolnice, a sada čekam da se vrati Kurir televizija