Vest da su Ognjen Amidžić i Mina Naumović u vezi bila je iznenađenje za mnoge, jer su voditelj i njegova lepa asistentkinja vešto krili svoju ljubav.

Tek sad je otkriveno da je romansa počela mnogo ranije nego što se slutilo. Mina nije odolela želji da objavi zajedničku sliku sa svojim dragim iz tog perioda.

"Na ovaj dan", napisala je voditeljka koja se povukla iz emisije "AmiG" kad je objavila da je zatrudnela. Uz sliku na kojoj je u zagrljaju sa Ognjenom dopisala je samo tajanstveno "... a kada se pogase reflektori".

ognjen amidzic mina naumovic.jpg
Instagram / callmenaumi 

Ona je, inače, nedavno objavila kako je primila brojne uvredljive poruke. Kritički tonovi su mahom izazvani sumnjom da je njena ljubav sa Ognjenom možda bila razlog njegovog razvoda od Danijele Dimitrovske.

Međutim, Mina je reagovala oštro, rekavši da joj u trudnoći treba mir i da će svakog ko joj uputi uvredu preko društvenih mreža blokirati. Pogledajte je i u galeriji slika.

Instagram / callmenaumi Zaljubljeni uživaju na moru na Santoriniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VENČANJE JE ZAKAZANO!" Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL  Kurir televizija