Ognjen Amidžić i Mina Naumović planiraju venčanje pre nego što dobiju dete. Ne žele nikakvu veliku srpsku tradicionalnu svadbu sa puno zvanica, niti da o tome stvaraju pompu, već će se venčati daleko od Srbije, i to samo u prisustvu kumova.

"Ognjen i Mina još ni najbližim prijateljima ne žele da otkriju destinaciju na kojoj će reći sudbonosno da. Bitno im je samo da venčanje u toj zemlji bude validno i u Srbiji. Još ni sami ne znaju tačan datum, ali je izvesno da će to biti pre nego što se ostvare u ulozi roditelja. Trenutno se bave papirologijom, kako ne bi došli u situaciju da ovde to venčanje ne bude validno, pa da sve moraju da verifikuju, što bi im predstavljalo dodatni posao. Tek kad budu sve to rešili, zakazaće tačan datum", priča izvor za "Kurir", pa dodaje da se Mina odlično oseća kao trudnica.

"Ognjenu će ovo biti treći brak po redu, dok će Mini ovo biti prvi put da staje pred matičara. Mina uživa u trudnoći, za sada sve protiče u najboljem redu i jedva čeka da se ostvari u najlepšoj ulozi. Oboje su presrećni zbog vesti da će dobiti bebu. Lepa voditeljka se potpuno posvetila pripremi za taj veliki dan. Zbog najlepših vesti koje su saznali pre mesec dana, ona je odlučila da ove sezone neće biti deo emisije 'Ami Dži šou'. Ona je odmah rešila da će napraviti pauzu iako izuzetno voli svoj voditeljski posao. Trudnoća joj je na prvom mestu, želi maksimalno da uživa i da se posveti danima koji je čekaju. Ognjen poštuje njenu odluku, složio se s njom jer je u svemu od prvog dana podržava", navodi naš izvor.

I voditeljev sin uzbuđen je što će sledeće godine dobiti brata ili sestru.

"On se jako obradovao kad je saznao da će postati stariji brat. On od prvog trenutka ima odličan odnos s tatinom devojkom i super se slažu. Celo leto su proveli zajedno, išli su i na more i baš im je bilo prelepo. Oboje su ga ispratili i prvog dana škole"m završava naš izvor.

Ognjen je potvrdio da će se dobiti drugo dete.

"Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kad je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju", izjavio je voditelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KAD JE NAPRAVIO PRVI KORAK, TO MU SE DESILO! Ognjen Amidžić nikada iskrenije o Madžgalju, prisetio se zajedničkih trenutaka Kurir televizija