Kada su drugarice pričale Aleksandru Miliću Miliju o jednoj Nini koja živi i studira u Italiji, poznati producent i kompozitor sigurno nije mogao da ni da zamisli da će mu ta Nina biti najveća ljubav u životu.

I njoj su pričale o njemu - u tim pričama, on je bio "car koji živi u vili na Dedinju", što je zaista u tom trenutku i bila istina. Sticajem okolnosti, Mili je jedno vreme živeo u Užičkoj ulici u Beogradu, a baš kad je trebalo da se vidi sa Ninom, to se promenilo.

"Vilu mi je dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski", ispričao je Mili za Kurir. "Bila je to neverovatna rezidencija, tamo sam napravio studio i prostor za život. Moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji."

aleksandar milic mili zena nina
Instagram / miligramofficial 

Međutim, kad je Nina stigla u njegov život, on se već preselio u mali studio od svega petnaestak kvadrata na Dorćolu. Kad ju je video, Mili kaže da je odmah znao da je "to - to".

"Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana.Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno.

Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo."

aleksandar milic mili zena nina
ATA / Antonio Ahel 

Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem.

Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije.

Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma", ispričao je Mili. Više njihovih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / miligramofficial Letovanje 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna 

BONUS VIDEO:

SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI Kurir TV