"Moji roditelji se vole kao prvog dana, a zajedno su već 50 godina", kaže Šakira koja se prošle godine rastala od Žerara Pikea posle 11 godina ljubavi.

"Znam da je to moguće, moji otac i majka gaje jedinstvenu, neponovljivu ljubav. Oni su mi uvek bili uzor. To je ono što sam želela i za svoju decu i sebe, ali nije ispalo tako", ispričala je pevačica u intervjuu za "Bilbord".

"Prioritet su mi bili dom i porodica, verovala sam u ljubav dok na smrt ne rastavi", kaže Šakira. "Karijeru sam gurnula u kraj, bilo mi je teško da bilo šta radim dok sam bila u Barseloni." Lepa Kolumbijka se zbog Pikea preselila u Barselonu, posvetila se sinovima Milanu i Saši.

sakira i pike 0189836276-min.jpg
Profimedia 

Paparaci su ih obletali, a onda je u medijima odjeknula priča o prevari fudbalera koji je inače 10 godina mlađi od Šakire.

Pike nije odoleo čarima mlade Klare Čie Marti koju je upoznao u klubu. Navodno je sama Šakira otkrila prevaru i to na bizaran način. Kad se vratila s jednog putovanja, ustanovila je da u kući nedostaje tegla njenog omiljenog džema, a znala je ga ne jedu ni muž ni deca... tako je počela sumnja koja je stigla do... ljubavnice.

sakira 0781393283-min.jpg
Profimedia 

Uskoro je i Pike priznao avanturu, a i pokazao ljubavnicu medijima. Usledio tegoban razlaz, a Šakira i deca sad žive u Americi, gde se pevačica vratila svojoj karijeri. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Profimedia Pevačica se vratila svojoj karijeri posle razvoda braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso