"Probao sam da utičem na majku. Pokušavao sam da je promenim. Ali nije išlo." Ovako odnos s majkom opisuje Metju Mekonahi, glumac koji je počeo da stiče slavu još devedesetih godina prošlog veka.

Zvezda filmova "Neplanirano venčanje", "Sve moje bivše", "Vreme za ubijanje", "Vuk sa Vol strita" i mnogih drugih stekao je posebne simpatije u Srbiji kad je viđen u loži Novaka Đokovića tokom turnira US Open. 

Tom prilikom je iz sve snage navijao za našeg tenisera i bio vrlo srdačan prema Dijani Đoković.Nedavno je iznenadio sve rekavši da sa svojom majkom skoro da uopšte i ne govori.

novak djokovic sa sinom stefanom metju mekonahi 0804439719.jpg
Profimedia 

"Pozvao bih je telefonom i rekao joj samo da sam dobro, da je volim i prekinuo bih vezu", ispričao je Metju u jednom podkastu. 

"Šta god da me je pitala, ne bih mogao da joj odgovorim. Pokazalo se mnogo puta da sve što joj kažem završi u medijima", žali se glumac.

"Desilo se čak da je primila televizijsku ekipu jedne emisije i čak ih odvela u moju dečju sobu. A usput im je izjavila - `evo, ovde je on izgubio nevinost`. Godinama nisam mogao da govorim s njom", objašnjava glumac ističući da mu je potrebna majka, a ne obožavateljka koja će razvlačiti po medijima.

undefined
Profimedia 

"U nekim fazama sam pokušavao i da je testiram, da vidim da li bih mogao da joj opet verujem. Davao sam joj nešto više informacija, ali sam shvatio da ni to ne treba da radim.

Svaki odnos treba da bude zdrav i zabavan, ne treba ga opterećivati nečim što on ne može da izdrži.

metju mekonahi 0810445701 (1)-min.jpg
Profimedia 

Mislim da ima mnogo ljudi u životu koje treba držati na distanci. Ne treba im otkrivati detalje iz intime", savetuje Metju.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Intervju Novaka Đokovića Kurir