Glumac Metju Mekonahi i manekenka Kamila Alveš važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a za njihov odnos ne vezuju se nikakvi skandali. Međutim, kako bi se uverila da je lepa manekenka pravi izbor za njenog sina, majka poznatog glumca Kamilu je odlučila da testira na nekoliko načina.

Svekrva je, naime, svojoj snaji priređivala razne situacije iz kojih je posmatrala njene reakcije na osnovu kojih je donosila zaključke o tome da li je Alveš "dovoljno dobra" za njenog najmlađeg sina i apsolutnog miljenika.

Brazilska manekenka progovorila je o teškim trenucima koje je proživela na početku veze, a otkrila je i da je svekrva često znala da je izmori svojim smicalicama.

Metju Mekonahi, Kamila Alveš
Profimedia 

"Stvarno me testirala. Zvala bi me imenima svih Metjuovih bivših devojaka, počela bi da mi priča španski na vrlo isprekidan način, pomalo me spuštala", priznala je Mekonahijeva supruga, otkrivši kako joj je svekrva zagorčala početke odnosa s poznatim Oskarovcem.

Nakon što je pretrpela omalovažavanje, Kamila se izborila za svoje mesto i uspela da zasluži poštovanje. Kako bi se zbližila sa svekrvom, povela ju je sa sobom u Istanbul, gde je radila jednu modnu reviju i boravila u luksuznom hotelu.

Tokom putovanja Kamila je svekrvi dopustila da upozna njenu temperamentnu brazilsku i latino stranu, pa je svekrva shvatila da je atraktivna manekenka više od "samo" lepog lica. Danas imaju sjajan odnos, ali i međusobno poštovanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji Instagram