Svađe na estradi se u današnje vreme često odigravaju na društvenim mrežama, pa je tako i sa raspravom oko gledanosti emisije "Zvezde Granda" i snimka koncerta Jelene Karleuše koji su se prikazivali u isto vreme.

Jelena je saopštila da je njen nastup bio najgledaniji, a dve članice žirija "Zvezde Granda" su na svojim Instagram nalozima pokazali grafikon koji pokazuje upravo suprotno.

Grafikon su, pored Milice Mitrović, objavile Ceca Ražnatović i Marija Šerifović.

"Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i obmana Jelene Karleuše, koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televiziji", izjavio je Saša Popović gostujući na Pinku. "U subotu u 21h je bila jedna lagana emisija kako bismo upoznali gledaoce sa novim pravilima i takmičenju.

Saša Popović o Mariji Šerifović
Antonio Ahel/ATAImages 

Jelena Karleuša je snimila svoj koncert na Beogradu na vodi i ponudila je Prvoj televiziji da oni to emituju u istom terminu kada idu i `Zvezde Granda`. Ja sam dobar sa ljudima sa Prve televizije i znam da su rekli, nemojte to da radite, nemojte da idete na `Zvezde Granda` jer će to biti fijasko.

Rekli su joj: `Evo vam termin u petak u 23 časa`, ne Jelena je htela da ide u terminu kada idu i `Zvezde Granda`. Oni sa Prve su dobili da besplatno emituju taj koncert. Kad su se dogovorili, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu", rekao je Popović u emisiji `Novo jutro` na Pinku.

jelena karleusa nemanja nikolic.jpg
Nemnja Nikolić 

Karleuša, izgleda, nije mogla da oprosti Šerifovićki što je pokazala grafikon o gledanosti, pa je Marija "obrisana" iz kruga prijatelja koje "Karli" prati.

jelena karleusa vise ne prati mariju serifovic.jpg
Instagram / karleusastar 

Više Jeleninih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša promocija albuma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša se rasplakala pred novinarem Kurira Kurir