Ceca Bojković priznaje da nije razmišljala o preseljenju na selo, dok njena ćerka, glumica Katarina Žutić, koristi svaki slobodan trenutak za predah van grada.

"Nisam razmišljala o životu na selu, jer ja volim dinamiku grada, na to sam navikla. A bivala sam u velikim gradovima koji imaju i te kako čist vazduh. Za razliku od mene, moja ćerka već sada beži stalno u prirodu", kroz osmeh je rekla glumica za "Blic".

Svetlana Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo
ATA / Antonio Ahel 

Često se kaže da glumci nikada zapravo ne odlaze u penziju i da, čak i kada se zvanično penzionišu, nastavljaju da glume do kraja života. Ceca smatra da svako treba da se povuče ukoliko i kada oseti da mu je to potrebno.

"Zavisi od ličnosti do ličnosti. Mislim da bismo mi glumci morali biti pošteni pred sobom, odnosno svesni kada nam ponestaje svežina i energija za kreaciju. U tom slučaju se treba povući. Ali to, kažem, zavisi od osobe do osobe", iskrena je bila proslavljena glumica, koja radi punom parom.

Jedan od poslednjih projekata koje je snimila jeste serija "U klinču", koja se trenutno emituje, a kroz koju su je upoznale i zavolele i neke nove, mlade generacije koje tek stasavaju.

Ceca Bojković o botoksu i odlasku na pijacu
Foto: Dragana Udovičić 

"Očekivala sam da će biti odlično prihvaćena jer scenario je jako dobar, reditelji takođe, glumačka ekipa odlična. Ovih dana na ulici mi se javljaju i tinejdžeri i stariji izražavajući svoje zadovoljstvo serijom. To je ohrabrujuće", rekla je glumica.

Svetlana Bojković je, inače, nedavno govorila i o borbi svoje ćerke Kaje za potomostvo, te istakla da je naslednici bila velika podrška tokom svih faza u tom procesu, kao i nakon saznanja da se neće ostvariti u ulozi roditelja.

"Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela", rekla je glumica za "Gloriju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna