Glumac Miloš Biković važi za pravog zavodnika. Veliki je broj onih dama kojima je upravo on prototip savršenog muškarca: lep, dobro vaspitan, uspešan, pobožan. Ipak, za većinu je privatni život popularnog glumca bio potpuna nepoznanica.

Na pitanja o ljubavi nije odgovarao gotovo nikada, a za medije je isključivo raspoložen da priča o svojim profesionalnim uspesima. 

Zato je kao grom iz vedra neba stigla vest da će se popularni glumac uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi. Naime, njegova dugogodišnja izabranica Ivana Malić je trudna.

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.
Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", potvrdio je Miloš lepe vesti.

Miloš je pre Ivane imao buran ljubavni život. A o tome kakav je kao emotivni partner govorile su Miloševe bivše devojke, prvo ruska plesačica Arina Vološina, a potom i srpska manekena Barbara Tatalović. Arina je iznenadila sve kada je otkrila, ne tako prijatne, detalje raskida s glumcem.

"Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga. Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", započela je svoju ispovest Arina i dodala da je glumac tokom njihove veze mislio samo na sebe.

bivsa devojka milosa bikovica
Instagram/Arina 

"Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića", završila je svoju ispovest Arina, a Barbara ju je podržala.

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju", rekla je u kratkom videu na "Instagramu" Barbara, uz opis - "Mudrost dana" a onda rešila da bude konkretinija.

 "U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim" , započela je Barbara na svom storiju, pa dodala.

Ljubavni život Miloša Bikovića oduvek intrigirao javnost
Instagram/Barbara Tatalović 

"Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla", rekla je Barbara i naglasila da se iz poštovanja prema svojoj porodici i sadašnjem dečku neće više baviti ovom temom.

"Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama", zaključila je Barbara.

I dok su mnogi mislili da će Miloš ostati dosledan svom stavu da ne komentariše privatni život, on je morao da se oglasi. 

 "Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića", napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir