Italijanski fotograf Edoardo koji fotografiše ljude na ulici zaustavio je prelepu devojku. Obučena u dugačku crnu haljinu sa neobičnim turbanom na glavi, privukla je njegovu pažnju a snimak koji je napravio postao je viralan na Tik Toku.

Kada ju je zamolio da je fotografiše, ljubazno se osmehnula i pristala, a ono što je otkrila o sebi je neverovatno.

"Sviđa mi se tvoj stajling i izgled, želeo bih da te uslikam ukoliko se slažeš", ljubazno je upitao fotograf.

"Naravno, nadam se da ne predstavlja problem što sam Mis Libije", uz stidljiv osmeh je započela devojka.

Ajmani je ovogodišnja Mis Libije, a u Italiju je došla na sastanak sa čelnicima "Vog" magazina. Ima samo 23 godine, a njena životna priča je impresivna.

"Imam 23 godine i studiram psihologiju, a uskoro putujem u Španiju gde ću se zvanično upisati kao predstavnica za izbor za Mis. Drago mi je što sam dobila ovu priliku da predstavljam svoju zemlju. Videla sam svašta, videla sam rat, videla sam bolest. Sedam puta sam se izborila sa rakom u svom životu", započela je priču prelepa Ajmani, pa dodala:

"Veliki sam borac, borac za zdravlje, zagovornik sam za mir. Dolazim iz porodice Gadafi, politički sam orijentisana, žao mi je zbog zla koji je moj narod doživeo. Ipak, drago mi je da mogu da pomognem deci i onima kojima je pomoć najpotrebnija", istakla je ova lepotica.

Mis Libije Tiktok/edoardogirardin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

Misica YouTube/screenshot/vnimaniepro