Duška Vučinić, jedno je od najpoznatijih TV lica Javnog servisa. Ipak, o njenom privatnom životu se ne zna puno. Dva puta je bila u braku i sa oba bivša muža je u sjajnim odnosima.

"Oba supruga upoznala sam na Trećem kanalu. Prvi put sam se udala sa 24 godine. Brak je potrajao tri i po godine, a ubrzo sam se i drugi put udala. Za Srđana, s kojim sam dobila sina Aleksu. Obojica muževa su mi danas beskrajno bliski prijatelj. Velika su mi podrška, kao i ja njima. Ponosna sam što sam odnegovala takav odnos", rekla je jednom prilikom Duška kojoj je porodica oaza mira.

 "Imam divnu porodicu koju ljubomorno čuvam, to je moja oaza mira. Volim svoj dom, ali nisam tip koji trči kući da zavije sarmicu i tome slično, iako imam dara za kuvanje. Radim sve takozvane ženske poslove, ali mi smo u kući dosta dobro organizovani i raspoređujemo poslove, ali ću radije svoje momke, porodicu i prijatelje povući u neki drugi ambijent, u prirodu, da uživamo van kuće. Volim da povremeno odem sa prijateljima u dobru kafanu, popijem čašu crnog vina, možda dve, uz lepu muziku i raspoloženje", rekla je Duška koja je pre novinarske karijere sanjala da bude balerina, pa potom kardiohirug.

Htela sam da budem kardiohirurg, zašto, ne znam. I sada, kada ti ovo pričam, jednostavno ne znam šta mi je tada bilo u glavi kardiohirurg. Iskreno, prevashodno sam želela da budem balerina, kao i većina devojčica. Upisala sam se u Baletsku školu "Lujo Davičo", ali su posle mesec dana diskretno sugerisali mojoj mami da nisam baš najtalentovanija i da nisu mogli da pronađu gracioznost koja je bila neophodna za jednu balerinu. Mislim da mi se tada to činilo kao velika nepravda, a danas je lajt motiv u mom društvu, čak sam dobila majicu "Balerina da budem" od svoje kume. Završila sam nižu muzičku školu, klavir. Tu sam iskazala svoj talenat. Ipak, mnogo veću strast i ljubav sam gajila prema skijanju i košarci, što znači da je sportski segment bio izraženiji.

Da se vratim na kardiohirurga. Zašto baš to? Moguće da sam upoznala nekog uspešnog kardiohirurga ili sam pratila neku seriju ili gledala film. Ostalo je sve u domenu mašte, a ja sam se otisnula u nebesa i nekoliko meseci bila stjuardesa, pre početka rada na televiziji. Nisam bila baš uspešna kao moja koleginica Mira Adanja Polak. Ona je bila perserka, pa još i s diplomom psihologa. U "Jatu" sam se zadržala tek nekoliko meseci, kada su uvedene sankcije", rekla je svojevremeno Duška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PREDSTAVNICI AZERBEJDŽANA SU SE POŠIBALI U TOALETU!" Duška Vučinić otkrila anegdotu sa Evrovizije u Srbiji: LETELO JE PERIJE  Kurir televizija