Popularni pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić pored blizanaca, koji su na svet stigli pre godinu dana, imaju i starijeg sina Vujadina, koji je ove godine krenuo u školu, pa su obaveze sada trostruko veće.

"Tri puta je drugačije. Turbulentnije nam je, ali smo presrećni i uživamo u svakom danu. Septembar nam je uzbudljiv jer nam je stariji sin krenuo u školu, i u muzičku školu. Ali guramo", rekla je Ivana za "Informer", a Petar je dodao da je stariji naslednik odlično prihvatio braću.

"Što je stariji, to je bolji brat. Mi se trudimo da mu posvetimo pažnju, te nema razloga da bude ljubomoran. A i takvo je dete, nije nikad bio ljubomoran", istakao je Mitić.

Ivana Pavković i Petar Mitić uzimaju dečiji dodatak
ATA / Antonio Ahel 

Ivana i Petar otkrili su i da koriste dečiji dodatak, finansijsku pomoć koju obezbeđuje država.

"Uzimamo dečiji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje dece, šta fali?", rekla je Ivana kroz smeh, pa dodala:

"Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat."

Par je priznao da i u njihovom, kao i u svakom odnosu, povremeno ima nesuglasica, ali da razgovorom sve rešavaju.

"Nije bila svađa, ali sam se svojski trudio da smirim tenziju jer je bila opterećena oko ovog slavlja. Moja žena uživa u ovim stvarima, ali neko mora da balansira", rekao je Petar.

Na prvom rođendanu sinova Ivane i Petra bilo je mnogo poznatih zvanica, a neke od fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ivana Pavković i Petar Mitić proslavljaju prvi rođendan blizancima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PROŠLA GODINA NAM JE BILA ODVRATNA: Petar Mitić i Ivana Pavković teško podneli borbu sa koronom! Kurir televizija