Goca Božinovska oseća veliku zahvalnost prema Saši Popoviću, jer joj je prvi pritrčao u pomoć posle kraha njene ljubavi sa Zoranom Šijanom.

Pevačica je bila potpuno slomljena kad ju je muž ostavio, napustio i ćerku Zoranu i sina Mirka, radi druge žene. Posebno ju je zabolelo i to što je bila u pitanju njena prva komšinica i drugarica.

"Tad sam prošla kroz veoma težak period. Razmišljala sam i da dignem ruku na sebe", pričala je Goca. Međutim, Saša joj nije dozvolio da poklekne.

goca bozinovska marina-lopicic.jpg
Kurir / Marina Lopičić 

"Bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj Bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem", seća se ona i danas.

"On je svaki dan mene zvao, doduše tad nije bio oženjen, ribice je neke dovodio. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila, jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je i ja ručak nisam smela da preskačem.

Saša Popović spasao Gocu Božinovsku kad je ostavo muž Zoran Šijan
Youtube / Grand News 

Držao mi je predavanja, govorio je: Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš. Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio", ispričala je Goca svojevremeno za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GOCA BOŽINOVSKA ZAPLIĆE JEZIKOM Pevačica održala govor povodom rođenja unuka Zorana: Samo jedna osoba FALI, nadamo se da nas VIDI! Kurir televizija