Operacija na srcu koja je trebalo da bude sasvim laka, jer se izvodi neinvazivnom metodom, mogla je da bude kobna za Arnolda Švarcenegera.

Slavni glumac je ispričao kako se probudio iz anestezije i ugledao doktora kako stoji kraj njegovog kreveta. Čuo je sledeće jezive reči...

"Veoma mi je žao, ali desilo se nešto neplanirano tokom te lake operacije... napravili smo grešku i probušili zid srca. Došlo je do unutrašnjeg krvarenja, morali smo da otvorimo grudni koš kako bismo vam spasli život", kazao je lekar Švarcenegeru.

arnold svarceneger 0778413084-min.jpg
Profimedia 

Glumac se, kako kaže, našao usred katastrofe. "Znam da nema nazad, pitam sa samo kako da se izvučem iz svega", priseća se 76-godišnji superstar.

Pred njim je bilo snimanje novog filma o Terminatoru, pa je za samo tri meseca morao da se vrati u formu. "Trebalo je da trčim u filmu, da snimam scene borbe, da podižem razne predmete", kaže nekadašnji bodibilder.

"A da bih sve to uradio, morao sam da prvo izađem iz bolnice", kaže Arnold. Da bi u tome uspeo, pozvao je u pomoć svoje prijatelje. "Drugari su me podigli iz bolesničke postelje", odao im je on priznanje u emisiji na svom Jutjub kanalu.

"Oni su mi davali motivaciju, brojali mi korake u svakoj vežbi. Prvo sam napravio deset koraka, a onda hodao sve duže i duže", kaže Švarceneger koji je imao ukupno tri operacije na otvorenom srcu. Ovoj poslednjoj se podvrgao kad mu je bilo 70 godina, a od nje se oporavio u roku od tri i po meseca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bodibilder Instagram/joshwilliams