Šaban Šaulić nastradao je 17. februara 2019. godine u saobraćanoj nesreći u Nemačkoj. Iza sebe je ostavio nebrojeno mnogo hitova, a na dan kada bi pevač proslavljao rođendan biće premijerno objavljena još jedna njegova pesma. 

Tim povodom se na društvenim mrežama oglasila njegova ćerka Ilda koja je uputila emotivnu poruku.

"Ovog 6. septembra sipaću neko piće koje si voleo, nameniti tebi i pustiti tvoju pesmu 'Talas i pena' koju sam dok si bio tu nebrojeno puta slušala kako pevaš uživo, a koja će na moju veliku radost i ponos baš na tvoj rođendan biti premijerno i objavljena. Voli te tvoja Ilda", napisala je pevačica.


Inače, Ilda je nedavno najavila da će uskoro presnimiti neke Šabanove pesme u znak sećanja na oca koji je bio omiljeni pevač miliona širom sveta.

"Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla", napisala je ona i dodala:

"Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu", poručila je Ilda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ILDA ŠAULIĆ OTKRILA KOJE KOLEGE VOLI DA SLUŠA ZA SVOJU DUŠU: Koncerte OVE pevačice ne propušta!  Kurir televizija