Pevačica Aleksandra Radović 2010. godine rodila je ćerku Ninu, koju je dobila sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Međutim, on nije bio njena prva velika ljubav.

Pre Zeremskog, pevačicin dugogodišnji partner bio je producent Aleksandar Kukanjac. Kako se šuškalo, Aleksandrina ljubav prema njemu bila je velika i iskrena, pričalo se i da mu je posvetila određene pesme, međutim došlo je do raskida i svako je nastavio svojim putem.

Kukanjac je otpočeo vezu sa glumicom Daninom Jeftić, sa kojom je 2013. godine dobio sina Maksima, a par se sa naslednikom ubrzo odselio u Australiju. Ni ova ljubav, nažalost, nije opstala, pa se nakon razvoda Danina sa sinom vratila u Srbiju, gde sada živi sa roditeljima, a nakon duže pauze ponovo se posvetila glumačkoj karijeri.

Aleksandra Radović je nakon kraha ljubavi sa Kukanjcem sreću pronašla pored Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila naslednicu, ali su se, kako se pisalo, razišli svega mesec dana nakon pevačicinog porođaja. Razlog kraha veze Aleksandra nikada nije javno otkrila, a Zeremski je danas u braku sa pevačicom Divnom Ljubojević.

Zanimljivo je da je biznismen pre Aleksandre i Divne voleo još jednu poznatu damu - voditeljku Jovanu Joksimović, tada Janković. Njihova veza trajala je pet godina, a upoznali su se na televiziji "BK", gde je Zeremski svojevremeno bio direktor.

Aleksandar je od Jovane stariji 15 godina, a 2008. godine par se verio. Međutim, sreća nije dugo trajala, a planove za venčanje nisu ni počeli da prave. Kako su tada pisali mediji, voditeljka je navodno biznismena ostavila samo 15 dana nakon veridbe, a Aleksandar je o raskidu tada progovorio za magazin "Gloria".

"Zajedno smo odlučili da je bolje da odmorimo, damo jedno drugom prostora i stavimo veridbu na 'stand by' (pauzu, prim. aut.). Rastanak nikad nije lak, ali Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode. Ona je moderna žena koja želi da uživa u životu punim plućima, i ja je potpuno podržavam!", rekao je on tada.

Još fotografija Aleksandre Radović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / alexandradovic Aleksandra Radović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Radović  Kurir televizija