Šer je jedna od najpoznatijih muzičkih ikona na svetu, a mnogi se se slažu da ona više uopšte i "nema godine". Svojom pojavom u TV programu "Dobro jutro, Britanijo" zapanjila je sve svojim izgledom.

Premda je napunila 77 godina, slavna pevačica izgleda neuporedivo mlađe. Godinama se pisalo kako se ona podvrgla bezbrojnim estetskim operacijama, ali ona tvrdi kako je tajna u nečem drugom.

"Ne znam da li možete da se podmladite ako se ne osećate staro", kaže oskarovka. "Nisam sigurna. Ja pratim trendove i imam mnogo mladih prijatelja", odgovorila je.

ser-min.jpg
Youtube / Good morning, Britain 

"Imam i stare prijatelje. Iskreno govoreći, ja se ne trudim da se osećam mlado, ne pokušavam da budem mlada, ja sam to što jesam, šta god to značilo. Sećam se kako smo moja prijateljica Polet i ja pričali o tome kad ćemo da skratimo kosu i kad ćemo prestati da nosimo farmerke."

Prema njenim rečima, ona je odlučila da to nikad ne učini. "Nisam mogla ni da pomislim da ću uskoro imati 80 godina", dodala je Šer.

dobro jutro britanijo-min.jpg
Youtube / Good morning, Britain 

Voditeljka Suzan Rid (52) je lično doživela primedbu u vezi sa skraćivanjem kose, jer se ona sama nedavno ošišala. Brojni stilisti širom sveta tvrde kako šišanje podmlađuje žene, a Suzan je odlučila da postavi svoje slike "pre" i "posle" i zatraži mišljenje tviteraša. Šta vi kažete - da li ju je paž učinio mlađom?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ceca otišla na podmlađivanje Instagram