Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su ljubav krunisali brakom, a ceremonija crkvenog venčanja održana je u manastiru Rajinovac nadomak Beograda.

Sudbonosno "da" izgovorili su u najužem krugu porodice i prijatelja, a život će nastaviti u Španiji, u Sevilji, gde fudbaler ima angažman, ali u novom domu. Po svoj prilici tu će biti organizovano i svadbeno veselje.

Čitava ceremonija navodno će biti organizovana u Španiji krajem decembra kada Gudelj ima pauzu. Među zvanicama sa Anastasijine strane biće porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra.

"Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak", priča izvor za Skandal.

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anstasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu.

Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanicu. Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner.

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, Anastasija je želela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da nešto probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana pre venčanja poći i dva šefa koja će se baviti isključivo spremanje hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje.

anastasija raznatovic nemanja gudelj-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Anastasija i Nemanja prošli su kroz težak period kada je pevačica krajem maja ove godine u petom mesecu trudnoće izgubila bebu. Uz podršku svojih najbližih uspeli su da prebrode bolne trenutke, a leto im je obeležila najpre veridba na Ibici, a potom sklapanje braka u Srbiji.

Još fotografija Anastasije i Nemanje pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/raznatovicanastasija Srećni i zaljubljeni, svi pitaju kad će venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Anastasija venčanje instagram/raznatovicanastasija